Poklon

Jeste li se ikada našli u situaciji kad jednostavno ne znate što bi poklonili svojim najdražima? Bliži se njihov poseban dan, vjenčanje, godišnjica braka ili rođendan, a vi nemate ideju, čini vam se da su svi pokloni već pomalo dosadni i  viđeni?

Nešto nesvakidašnje, uzbudljivo i unikatno moglo bi zaista biti ugodno iznenađenje, korak u pravom smjeru. Kako bi bilo pokloniti nekome putovanje kroz vrijeme, tehnikom fotografiranja iz 19. st.,? Fotografirati se bas onako kako su to nekad radili naši preci kada su željeli zamrznuti svoje posebne trenutke  i to bas kako i prilici,u samom srebru na staklenoj površini.

U atelijeru Gojević vaš će poklon dobiti jednu posve drugu dimenziju. U ugodnoj atmosferi, smješteni pred prastarim objektivom, vaši najdraži osjećat će se kao da pripadaju nekom drugom vremenu, vremenu kada je fotografija zaista govorila vise od tisuću riječi, prožeta svim emocijama i realnosti zaleđenog trenutka…

Osobitu draž ovakvom poklonu daje mogućnost da i vi sami pogledate cijeli proces nastanka portreta u maloj, tamnoj komori, svojevrsnom laboratoriju, te s nestrpljenjem dočekate postupno pojavljivanje svog lika na staklenoj površini. Iznenađenje tek slijedi, portret koji je neočekivano realan i dubok, koji  priča vašu  posebnu priču uz dašak nekog prošlog vremena.

I ne zaboravite razmaziti  sebe!

Pokloniti možete portret i sami sebi, bilo koji dan kada se osjećate posebno, dobar je dan za portretiranje.

Jednostavno zauzmite pozu, udahnite i zamrznite se!